
Urządzenia i Akcesoria
Baklavas libanais
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
20 pièces
Składniki
-
de pâte filo (ou phyllo)10 feuilles
-
de beurre doux60 g
-
d'huile de colza50 g
-
d'amandes effilées200 g
-
d'amandes en poudre125 g
-
de sucre en poudre100 g
-
d'eau de fleur d'oranger5 c. à soupe
-
de miel d'acacia340 g
-
de cannelle en poudre2 c. à soupe
-
d'eau20 g
Wartości odżywcze na 1 pièce
Kalorie
191 kcal /
801 kJ
Białko
2.3 g
Tłuszcz
9.2 g
Węglowodany
25.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Escapade au Liban
11 Przepisów
Francja
Francja