Urządzenia i Akcesoria
Crème à napper
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
1 litres
Składniki
-
500 - 1000 g de lait
-
2 - 4 œufs
-
50 - 100 g de sucre en poudre
-
10 - 20 g de fécule de maïs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1.2 litres
Sód
970 mg
Białko
48 g
Kalorie
6440 kJ /
1440 kcal
Tłuszcz
62 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
30 g
Węglowodany
100 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mode sauce
17 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Macédoine de légumes façon salade de fruits
50 min
Crème dessert
15 min
Sauce soubise
30 min
Iles flottantes au chocolat
1 godz. 30 min
Caramel de base
25 min
Crème au café
2 godz. 30 min
Riz au lait à la fraise et aux pralines roses
1 godz. 50 min
Gâteau vapeur au citron
2 godz. 25 min
Crème renversée au café
2 godz.
Crème caramel
3 godz.
Gâteau de riz au caramel
1 godz. 40 min
Crème express chocolat-vanille
20 min