Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 - 1000 g de lait
- 2 - 4 œufs
- 50 - 100 g de sucre en poudre
- 10 - 20 g de fécule de maïs
- Wartości odżywcze
- na 1.2 litres
- Kalorie
- 6440 kJ / 1440 kcal
- Białko
- 48 g
- Węglowodany
- 100 g
- Tłuszcz
- 62 g
- Tłuszcz nasycony
- 30 g
- Błonnik
- 0.4 g
- Sód
- 970 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gâteau battu
3 Std.
Blanc-manger aux fruits de la Passion
2 Std. 30 Min
Chocolat au riz soufflé
1 Std. 20 Min
Crème dessert
15 Min
Minipumpkins pie à l'érable
3 Std. 15 Min
Sous-vide crevettes décortiquées, de taille moyenne
50 Min
Galette des Rois au potiron
3 Std.
Petits moelleux vapeur à l'orange
55min
Dorer 250 g de bœuf en cubes (à point)
15 Min
Saumon et salade de pomme et fenouil
1 Std. 20 Min
Pain d'épices de Noël (Pologne)
1 Std. 25 Min
Sous-vide filets de poulet
1 Std. 55 Min