Urządzenia i Akcesoria
Crème à napper
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
1 litres
Składniki
-
500 - 1000 g de lait
-
2 - 4 œufs
-
50 - 100 g de sucre en poudre
-
10 - 20 g de fécule de maïs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1.2 litres
Sód
970 mg
Białko
48 g
Kalorie
6440 kJ /
1440 kcal
Tłuszcz
62 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
30 g
Węglowodany
100 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mode sauce
17 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Terrine de yaourt aux myrtilles et son coulis
12 Std. 15 Min
Sucre aux amandes
10 Min
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1 Std. 5 Min
Noisettes, noix de cajou ou cacahuètes finement moulues (100 g)
5 Min
Crème brûlée allégée
3 Std. 15 Min
Crème dessert
15 Min
Poires au vin rouge
5 Std.
Poires sous-vide à la cannelle
2 Std. 5 Min
Caramel de base
25 Min
Crème caramel
3 Std.
Sauce café-crème
35 Min
Croquants aux noix
1 Std. 30 Min