Petits sablés au chocolat, cacao et fleur de sel

Petits sablés au chocolat, cacao et fleur de sel

4.6 116 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
35 pièces

Składniki

  • 100 g de chocolat noir en morceaux
  • 100 g de chocolat au lait en morceaux
  • 170 g de cassonade
  • 150 g de beurre demi-sel en morceaux
  • 175 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
  • 30 g de cacao en poudre
  • 1 c. à café de bicarbonate de sodium
  • 1 gousse de vanille fendue et grattée
  • 1 pincée de fleur de sel

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pièce

Białko 1 g
Kalorie 318 kJ / 76 kcal
Tłuszcz 5 g
Węglowodany 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...