Petits sablés au chocolat, cacao et fleur de sel

Petits sablés au chocolat, cacao et fleur de sel

4.5 104 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
35 pièces

Składniki

  • de chocolat noir en morceaux
    100 g
  • de chocolat au lait en morceaux
    100 g
  • de cassonade
    170 g
  • de beurre demi-sel en morceaux
    150 g
  • de farine de blé et un peu pour le plan de travail
    175 g
  • de cacao en poudre
    30 g
  • de bicarbonate de sodium
    1 c. à café
  • gousse de vanille fendue et grattée
    1
  • de fleur de sel
    1 pincée

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 76 kcal / 318 kJ
Białko 1 g
Tłuszcz 5 g
Węglowodany 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...