
Urządzenia i Akcesoria
La fougasse d'Aigues-Mortes
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
8 parts
Składniki
-
œufs3
-
de sucre en poudre et 3 c. à soupe250 g
-
de crème200 g
-
de jus de citron fraîchement pressé20 g
-
d'eau de fleur d'oranger170 g
-
de farine de blé350 g
-
de levure chimique2 sachets
-
de beurre coupé en morceaux150 g
Wartości odżywcze na 1 part
Kalorie
395 kcal /
1663 kJ
Białko
8 g
Tłuszcz
9.5 g
Węglowodany
67.9 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
5.4 g
Sód
470.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi - n°36
45 Przepisów
Francja
Francja