Urządzenia i Akcesoria
Crème pâtissière Mode Sauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
1 bocal
Składniki
-
500 g de lait
-
70 g de sucre en poudre
-
60 g de farine de blé
-
2 œufs
-
2 jaunes d'œufs
-
1 gousse de vanille
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 bocal
Sód
445 mg
Białko
47 g
Kalorie
4980 kJ /
1188 kcal
Tłuszcz
53 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
21 g
Węglowodany
131 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crème pâtissière XXL
15 min
Crème pâtissière
15 min
Sauce béchamel Mode Sauce
15 min
Caramel de base
25 min
Pâte sucrée
1 godz. 50 min
Génoise
50 min
Pâte sablée
1 godz. 25 min
Sauce au caramel
1 godz. 30 min
Mille-feuille à la crème pâtissière
5 godz.
Petits choux à la crème diplomate façon Dune blanche
2 godz. 45 min
Paris-brest
3 godz. 10 min
Crème anglaise Mode Sauce
15 min