Fregola sarda, tomates, lardons et petits pois

Fregola sarda, tomates, lardons et petits pois

4.5 152 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • 20 g d'oignon
  • 1 gousse d'ail
  • 3 c. à soupe d'huile d'olive et 1 filet
  • 4 branches de thym frais
  • 1 branche de romarin frais
  • 60 g de vin blanc sec
  • 1 c. à soupe de concentré de tomate
  • 150 g de lardons fumés
  • 750 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de volaille
  • 200 g de pâtes sèches type fregola sarda
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 200 g de petits pois frais écossés
  • 20 brins de ciboulette fraîche ciselés

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 16 g
Kalorie 1686 kJ / 403 kcal
Tłuszcz 20 g
Węglowodany 34 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...