Paté de higaditos de pollo

Paté de higaditos de pollo

4.6 103 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz. 15 min
500 g

Składniki

  • 150 g de vino blanco seco
  • 1 hoja de laurel seca
  • 2 granos de pimienta blanca
  • 250 g de higaditos de pollo lavados y sin nervios
  • 100 g de carne de pollo sin piel ni huesos
  • 250 g de mantequilla
  • ½ cucharadita de sal
  • 2 pellizcos de pimienta molida
  • 20 g de vino Pedro Ximénez (o jerez, oporto u otro vino dulce)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 500 g

Sód 1454.3 mg
Białko 66.2 g
Kalorie 9909.2 kJ / 2368.4 kcal
Tłuszcz 217.9 g
Błonnik 0.4 g
Tłuszcz nasycony 133.3 g
Węglowodany 9.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...