
Urządzenia i Akcesoria
Magdalenas de chocolate (sin huevo)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
12 unidades
Składniki
-
de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos50 g
-
de harina de repostería200 g
-
de azúcar150 g
-
de levadura química en polvo½ sobre
-
de bicarbonato1 cucharadita
-
de agua125 g
-
de leche125 g
-
de aceite de oliva90 g
Wartości odżywcze na 1 unidad
Kalorie
202 kcal /
846 kJ
Białko
2.3 g
Tłuszcz
9.6 g
Węglowodany
26.8 g
Błonnik
1.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Chocolate
114 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania