Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Mezcla de chocolate blanco
- 75 g de azúcar
- 2 huevos
- 100 g de mantequilla a temperatura ambiente (en trozos)
- 150 g de chocolate blanco en trozos
- 80 g de harina de repostería
- 1 cucharadita de polvo de hornear
Mezcla de chocolate negro
- 100 g de mantequilla a temperatura ambiente (en trozos)
- 100 g de azúcar
- 50 g de harina de repostería
- 3 huevos
- 250 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 867 kJ / 270 kcal
- Białko
- 3.1 g
- Węglowodany
- 17.1 g
- Tłuszcz
- 14.1 g
- Błonnik
- 1.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Brownie rápido
25min
Bizcocho veteado
2 godz.
Bizcocho cebra
1h 10min
Party-pops cake
3 godz. 15 min
Tarta rosquilla gigante (doughnut)
3 Std. 30 Min
Tarta de chocolate con dos texturas
1h 40min
Bizcocho de chocolate sin huevo
1h 25min
Muffins con pepitas de chocolate
1 godz.
Bizcocho de chocolate y nueces
1h 40min
Tarta de queso (New York cheesecake)
3 godz. 15 min
Galletas con pepitas de chocolate
50min
Tarta de chocolate
40min