
Urządzenia i Akcesoria
Brownie marmolado
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
24 raciones
Składniki
Mezcla de chocolate blanco
-
de azúcar75 g
-
huevos2
-
de mantequilla a temperatura ambiente (en trozos)100 g
-
de chocolate blanco en trozos150 g
-
de harina de repostería80 g
-
de polvo de hornear1 cucharadita
Mezcla de chocolate negro
-
de mantequilla a temperatura ambiente (en trozos)100 g
-
de azúcar100 g
-
de harina de repostería50 g
-
huevos3
-
de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos250 g
Wartości odżywcze na 1 ración
Kalorie
270 kcal /
867 kJ
Białko
3.1 g
Tłuszcz
14.1 g
Węglowodany
17.1 g
Błonnik
1.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Repostería
80 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania