Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de nata
- 250 g de leche
- 150 - 200 g de azúcar
- 1 cucharadita de azúcar vainillado
- 6 hojas de gelatina hidratadas 5 minutos en agua fría
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1763 kJ / 422 kcal
- Białko
- 3.11 g
- Węglowodany
- 35.22 g
- Tłuszcz
- 29.82 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema catalana de chocolate
40min
Crema catalana
40min
Tiramisú
5h 20min
Crema de queso con coulis de frutos rojos especiado
4h 45min
Vasitos de mandarina y chocolate
40min
Panna cotta a la crema de whisky
2 Std. 45 Min
Mousse de crema de orujo
2h
Panna cotta de yogur y chocolate blanco con sorbete de cerezas
4 Std. 40 Min
Flan de chocolate y leche condensada
1h 25min
Volcán de chocolate relleno de chocolate blanco
20 min
Panna cotta de arándanos
6 Std. 20 Min
Cheesecake de mascarpone y arándanos
3 godz. 45 min