Tarta de chocolate con dos texturas

Tarta de chocolate con dos texturas

4.6 229 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
10 raciones

Składniki

Base de bizcocho
  • mantequilla para untar
  • chocolate soluble en polvo para espolvorear
  • huevos
    4
  • de azúcar
    200 g
  • de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
    200 g
  • de chocolate soluble en polvo tipo Nesquik®
    200 g
  • de vino tinto
    110 g
  • de harina de repostería
    200 g
  • de levadura química en polvo (1 sobre)
    16 g
  • de sal
    1 pellizco
Cobertura de chocolates
  • de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
    100 g
  • de mantequilla a temperatura ambiente
    50 g
  • de chocolate con leche en trozos
    100 g

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 553 kcal / 2312 kJ
Białko 8.7 g
Tłuszcz 29.9 g
Węglowodany 61.3 g
Błonnik 3.3 g
Tłuszcz nasycony 18.1 g
Sód 354.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...