Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g de mantequilla
- 100 g de mijo en grano
- 150 g de arroz de grano redondo
- ½ sobre de levadura química en polvo sin gluten (8 g)
- 5 huevos
- 200 g de azúcar
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1085 kJ / 259 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 49.4 g
- Tłuszcz
- 4.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.6 g
- Błonnik
- 1.1 g
- Sód
- 118.3 mg
Alternatywne przepisy
Pan de molde sin gluten
14 Std.
Minicakes de yogur (sin gluten)
40min
Hojaldre rápido (sin gluten)
1 Std.
Tarta de zanahoria sin gluten (carrot cake)
2 godz.
Pizza con masa de harina de arroz (sin gluten)
1 godz. 20 min
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2h 50min
Magdalenas de limón (sin gluten)
1 godz. 15 min
Pizza tropical sin gluten
1 Std.
Pan exprés sin gluten
1 Std.
Roscón de Reyes sin gluten
2h 45min
Pan de brioche sin gluten
2h 50min
Crêpes sin gluten
45 min