Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g de azúcar
- 350 g de mantequilla (a temperatura ambiente) en trozos
- 120 g de leche
- Wartości odżywcze
- na 600 g
- Kalorie
- 12749.1 kJ / 3047.1 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 126.1 g
- Tłuszcz
- 287.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 182.2 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 91.3 mg
Alternatywne przepisy
Ganache de chocolate
1 Std. 10 Min
Crema pastelera
10 min
Glaseado de chocolate (ganache)
20 min
Masa choux
2 godz.
Bizcocho genovés
1h 50 min
Chiffon de chocolate y buttercream
2 godz. 30 min
Frosting de mascarpone y cacao
10 min
Frosting de chocolate y mantequilla
10 min
Nata de trufa
8 Std. 15 Min
Ganache de chocolate blanco
1h 5min
Buñuelos de viento
1h
Nata montada
10 min