Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g di pesche nettarine, sbucciate e a pezzi
- 180 g di amaretti
- 40 g di cacao amaro in polvere
- 60 g di zucchero
- 1 uovo
- 50 g di biscotti savoiardi a pezzi
- 30 g di liquore all'amaretto
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 862 kJ / 206 kcal
- Białko
- 4.7 g
- Węglowodany
- 35.1 g
- Tłuszcz
- 4.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Antipasto piemontese
25 Min
Mini bonet
2óra
Flan di cavolfiore
45 min
Paste di meliga (paste ad'melia)
40 min
Polenta concia alla valdostana
1h 40 min
Frittelle di mele
40 min
Pere al vino rosso
3h 20min
Peperoni alla piemontese
55min
Semolino dolce
1óra
Fonduta
8 godz. 20 min
Bonèt
2óra
Bagna cauda
35 min