Tartellette con zabaione salato agli asparagi (senza glutine)

Tartellette con zabaione salato agli asparagi (senza glutine)

4.7 26 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 porzioni

Składniki

  • ½ dose di pasta sfoglia come da capitolo Basi
  • 100 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
  • 150 g di latte intero
  • 10 g di fecola di patate consentita da prontuario
  • 15 g di burro
  • 2 tuorli
  • 130 g di punte di asparagi lessate a tocchetti
  • 80 g di prosciutto cotto a cubetti consentito da prontuario

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 11.7 g
Kalorie 1422 kJ / 340 kcal
Tłuszcz 25.7 g
Błonnik 2.4 g
Węglowodany 16.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...