Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Patate
- 500 g di acqua
- 250 g di patate a pezzi
Spuma di barbabietola
- 250 g di barbabietole cotte a pezzi
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco
- ½ cucchiaino di sale
- 2 albumi
Termine della preparazione
- 3 aringhe sott'aceto
- 3 cetriolini sott'aceto
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 111 kJ / 27 kcal
- Białko
- 1.76 g
- Węglowodany
- 3.82 g
- Tłuszcz
- 0.35 g
- Błonnik
- 0.99 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vellutata di porri e carciofi con crostini saporiti
45 min
Guacamole allo spumante con caviale
10min
Tartare al salmone
1u.
Gazpacho
15min
Gelato al matcha
10u. 30min
Crema di asparagi verdi e pinoli piccanti
1h 10min
Bisque con capesante, crostini e olio al limone
5 Std. 10 Min
Canapè di granchio con crema coriandolo e menta
1h 10min
Patè di melanzane con coulis di pomodori
2u.
Gazpacho mango e avocado
10min
Crudo & cotto di salmone con zucchine marinate e zabaione salato (di Mirko Ronzoni)
2h 25min
Gazpacho prosciutto e melone
2h 10min