Spuma di barbabietola con aringhe

Spuma di barbabietola con aringhe

4.0 3 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
12 porzioni

Składniki

Patate
  • 500 g di acqua
  • 250 g di patate a pezzi
Spuma di barbabietola
  • 250 g di barbabietole cotte a pezzi
  • 10 g di succo di limone spremuto fresco
  • ½ cucchiaino di sale
  • 2 albumi
Termine della preparazione
  • 3 aringhe sott'aceto
  • 3 cetriolini sott'aceto

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 1.76 g
Kalorie 111 kJ / 27 kcal
Tłuszcz 0.35 g
Błonnik 0.99 g
Węglowodany 3.82 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...