Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Patate
- 500 g di acqua
- 250 g di patate a pezzi
Spuma di barbabietola
- 250 g di barbabietole cotte a pezzi
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco
- ½ cucchiaino di sale
- 2 albumi
Termine della preparazione
- 3 aringhe sott'aceto
- 3 cetriolini sott'aceto
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 111 kJ / 27 kcal
- Białko
- 1.76 g
- Węglowodany
- 3.82 g
- Tłuszcz
- 0.35 g
- Błonnik
- 0.99 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crème caramel cocco e banana
5h
Bavarese al frutto della passione
3 Std.
Crema di asparagi verdi e pinoli piccanti
1 Std. 10 Min
Crema di funghi
20min
Insalata di avocado, mirtilli rossi e noci
10min
Frolla alle mandorle con zabaione agli agrumi
1 Std. 10 Min
Tartare di gamberi su maionese alla rapa rossa
1h
Gazpacho di frutta e verdura con salmone marinato (di Sebastiano Rovida)
18 Std. 25 Min
Bavarese di Roquefort con uva e noci
1h 35min
Crumble alle pere e crema di ricotta
1h
Crema di asparagi
50min
Crudo & cotto di salmone con zucchine marinate e zabaione salato (di Mirko Ronzoni)
2 Std. 25 Min