Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 - 8 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- 200 g di burro morbido, a pezzi (vedere varianti)
- 1 - 2 pizzichi di sale
- ½ limone preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 6606 kJ / 1579 kcal
- Białko
- 9.4 g
- Węglowodany
- 2.7 g
- Tłuszcz
- 170.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zuppa di cipolle
1h
Gazpacho di pomodoro e basilico
15min
Maionese
10min
Gazpacho di pomodoro e gamberi
2 godz. 25 min
Senape
5óra 15p
Gelato al Parmigiano reggiano
10h 40min
Salsa di cipolle e mele
30 min
Burro all'erba cipollina
1 Std. 15 Min
Bloody Mary
10min
Zuppa di cipolle alla francese
5h 30min
Burro alla Maître d’Hotel
50min
Gazpacho
15min