Urządzenia i Akcesoria
Burro alle acciughe
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 20 min
1 Ricetta completa
Składniki
-
6 - 8 filetti di acciuga sott'olio sgocciolati
-
200 g di burro morbido, a pezzi (vedere varianti)
-
1 - 2 pizzichi di sale
-
½ limone preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Ricetta completa
Białko
9.4 g
Kalorie
6606 kJ /
1579 kcal
Tłuszcz
170.2 g
Węglowodany
2.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Burro aromatico
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Maionese
10 min
Caviale di melanzane (Moutabel)
50 min
Gazpacho di pomodoro e gamberi
2 godz. 25 min
Gazpacho prosciutto e melone
2 godz. 10 min
Terrina di anatra e pollo con amarene
9 godz. 30 min
Agliata verde
15 min
Burro alla Maître d’Hotel
50 min
Salsa olandese (TM6)
15 min
Maionese al curry
15 min
Salsa tartara
10 min
Gamberi in salsa cocktail
10 min
Cacciucco
1 godz. 20 min