Torta Palpiton

Torta Palpiton

4.4 15 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
16 pezzi

Składniki

  • 100 g zucchero
  • ½ limone la scorza (senza la parte bianca)
  • 600 g di pere Kaiser con la buccia, a dadini (1 cm)
  • 150 g di amaretti
  • 60 g di pane raffermo precedentemente ammollato nel latte e strizzato
  • 1 uovo
  • 15 g di cacao amaro in polvere
  • 60 g di uvetta precedentemente ammollata e strizzata
  • 30 g di pinoli sgusciati
  • 60 g di liquore alle erbe

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Białko 2.4 g
Kalorie 573 kJ / 137 kcal
Tłuszcz 2.5 g
Błonnik 1.8 g
Węglowodany 23.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...