Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Condimento
- 50 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di zucchine a dadini (0.5 cm)
- 150 g di carote, pelate e a dadini (0,5 cm)
- 100 g di peperone rosso, pulito e a dadini (0,5 cm)
- 1 pizzico di sale
- ½ dado per brodo vegetale
- 15 pomodori ciliegino a dadini (0,5 cm)
- 15 olive nere denocciolate
Cous cous
- acqua q.b. fino ad arrivare a 450 g
- 1 cucchiaino di sale
- 300 g di cous cous
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 904 kJ / 216 kcal
- Białko
- 5.3 g
- Węglowodany
- 32.5 g
- Tłuszcz
- 6.6 g
- Błonnik
- 2.7 g
Alternatywne przepisy
Sformatini di orzo con melanzane saltate
50min
Farro tonno e pomodorini secchi (Modalità Cuoci riso)
30 Min
Insalata di riso (TM6)
40 Min
Cous cous con dadolata di verdure e ceci
40 Min
Insalata di farro perlato alla greca
30 Min
Insalata di cereali con carote al curry, tonno e ceci
40 Min
Cous cous con fagiolini, mais e erba cipollina
1 Std.
Insalata di farro vegetariana
1 Std. 30 Min
Insalata di cous cous con melanzane e peperoni
35 Min
Insalata di orzo
40 Min
Farro al pesto e fagiolini
30 Min
Farro pomodorini e gamberi con pesto di prezzemolo (Modalità Cuoci riso)
30 Min