
Urządzenia i Akcesoria
Minestra di patate
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni
Składniki
-
80 g di cipolla in quarti
-
30 g di sedano a pezzi
-
30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
-
700 g di acqua
-
150 g di carote pelate e a tocchetti (1 cm circa)
-
500 g di patate pelate e a tocchetti (1 cm circa)
-
1 cucchiaino colmo di sale
-
olio extravergine di oliva q.b.
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
197 kcal /
824 kJ
Białko
3.3 g
Tłuszcz
10.5 g
Węglowodany
23.8 g
Błonnik
3.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Calore nel piatto
68 Przepisów
Włochy
Włochy