Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 克 嫩薑 ,切片
- 1000 克 水
- 600 克 豬腳 ,切塊(約4公分),預先川燙去血水
- 1 片 甘草
- 3 粒 白胡椒粒
- 100 克 罐頭花生 ,洗淨,備用
- ½ 茶匙 鹽
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2609.9 kJ / 623.8 kcal
- Białko
- 43.6 g
- Węglowodany
- 11.7 g
- Tłuszcz
- 45.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 8419.6 g
- Błonnik
- 3.3 g
- Sód
- 330.3 mg