Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1045 克 水 (含醬汁和煮飯用)
- 3 大匙 柴魚片
- 20 克 醬油
- 15 克 糖
- 90 克 白米
- 60 克 洋蔥 ,切塊(約2公分)
- 100 克 新鮮去骨鮭魚片 ,切塊(約2公分)
- 50 克 小黃瓜 ,切塊(約1公分)
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2770 kJ / 662.7 kcal / 2770 kJ / 662.7 kcal / 2770 kJ / 662.7 kcal
- Białko
- 33.3 g / 33.3 g / 33.3 g
- Węglowodany
- 85.5 g / 85.5 g / 85.5 g
- Tłuszcz
- 15.9 g / 15.9 g / 15.9 g
- Błonnik
- 1.9 g / 1.9 g / 1.9 g