Minicakes chorizo-feta

Minicakes chorizo-feta

4.7 265 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
8 pièces

Składniki

  • beurre pour le moule
  • d'emmental coupé en morceaux
    80 g
  • de chorizo doux , coupé en morceaux
    150 g
  • de feta émiettée
    130 g
  • de lait
    160 g
  • d'huile de tournesol
    30 g
  • œufs
    3
  • de farine de blé
    180 g
  • de levure chimique (1/2 sachet)
    1 c. à café
  • d'origan déshydraté
    2 pincées
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 328.5 kcal / 1242.4 kJ
Białko 14.8 g
Tłuszcz 21.8 g
Węglowodany 18.1 g
Błonnik 0.8 g
Tłuszcz nasycony 9.1 g
Sód 523.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...