Minicakes chorizo-feta

Minicakes chorizo-feta

4.7 283 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
8 pièces

Składniki

  • beurre pour le moule
  • 80 g d'emmental coupé en morceaux
  • 150 g de chorizo doux , coupé en morceaux
  • 130 g de feta émiettée
  • 160 g de lait
  • 30 g d'huile de tournesol
  • 3 œufs
  • 180 g de farine de blé
  • 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
  • 2 pincées d'origan déshydraté
  • 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 1 pincée de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pièce

Sód 523.8 mg
Białko 14.8 g
Kalorie 1242.4 kJ / 328.5 kcal
Tłuszcz 21.8 g
Błonnik 0.8 g
Tłuszcz nasycony 9.1 g
Węglowodany 18.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...