Penne integrali con fonduta di porri

Penne integrali con fonduta di porri

4.4 275 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni

Składniki

  • 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 250 g di porri solo la parte bianca, a rondelle
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 60 g di latte
  • 650 g di acqua
  • ½ cucchiaio di sale grosso
  • 320 g di pasta secca tipo penne integrali

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 14.3 g
Kalorie 1728 kJ / 413 kcal
Tłuszcz 12.5 g
Błonnik 9 g
Węglowodany 56.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...