
Urządzenia i Akcesoria
Steamed Veggies with Cauliflower Hummus
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
cauliflower florets30 oz
-
extra virgin olive oil divided, plus extra to drizzle4 oz
-
water17 oz
-
green beans, fresh trimmed10 oz
-
broccolini trimmed8 oz
-
asparagus trimmed10 oz
-
garlic cloves1 - 2
-
ice cubes4
-
salt plus extra to season1 tsp
-
tahini paste3 oz
-
freshly squeezed lemon juice plus extra to drizzle1 ½ oz
-
ground black pepper to season
-
sliced almonds to serve
-
pomegranate arils/seeds to serve
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
329 kcal /
1377 kJ
Białko
9 g
Tłuszcz
28 g
Węglowodany
18 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Sód
464 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Steamed Rice
25 min
Roasted Carrots with Black Sesame Drizzle
35 min
Steamed Green Beans
30 min
Apple Wild Rice
50 min
Citrus Salad with Beet Vinaigrette
20 min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 min
Tex-Mex Turkey Soup
50 min
Rice Cooker Brown Rice Salad
1 godz. 40 min
Asparagus with Cashew Cream
20 min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1 godz.
Brown Rice Salad with Turmeric Dressing
1 godz.
Southwest Quinoa
40 min