Steamed Veggies with Cauliflower Hummus
TM6 TM5

Steamed Veggies with Cauliflower Hummus

4.7 (25 ocen)

Składniki

  • 30 oz cauliflower florets
  • 4 oz extra virgin olive oil, divided, plus extra to drizzle
  • 17 oz water
  • 10 oz green beans, fresh, trimmed
  • 8 oz broccolini, trimmed
  • 10 oz asparagus, trimmed
  • 1 - 2 garlic cloves
  • 4 ice cubes
  • 1 tsp salt, plus extra to season
  • 3 oz tahini paste
  • 1 ½ oz freshly squeezed lemon juice, plus extra to drizzle
  • ground black pepper, to season
  • sliced almonds, to serve
  • pomegranate arils/seeds, to serve

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1377 kJ / 329 kcal
Białko
9 g
Węglowodany
18 g
Tłuszcz
28 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Błonnik
8 g
Sód
464 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy