Urządzenia i Akcesoria
Steamed Veggies with Cauliflower Hummus
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
cauliflower florets30 oz
-
extra virgin olive oil divided, plus extra to drizzle4 oz
-
water17 oz
-
green beans, fresh trimmed10 oz
-
broccolini trimmed8 oz
-
asparagus trimmed10 oz
-
garlic cloves1 - 2
-
ice cubes4
-
salt plus extra to season1 tsp
-
tahini paste3 oz
-
freshly squeezed lemon juice plus extra to drizzle1 ½ oz
-
ground black pepper to season
-
sliced almonds to serve
-
pomegranate arils/seeds to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
464 mg
Białko
9 g
Kalorie
1377 kJ /
329 kcal
Tłuszcz
28 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Turmeric and Ginger-Infused Chicken Broth
2 godz. 30 min
Chopped Onions
5 min
Steamed Zucchini
35 min
Steamed Cabbage
25 min
Ground Coffee
5 min
Sautéing 14 oz Julienned Carrots
20 min
Sautéing Vegetable Mixture
30 min
Sausage Stuffed Kabocha
2 godz. 45 min
Steamed and Grilled Beets
1 godz. 20 min
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1 godz.
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30 min
Lime-Cilantro Vinaigrette
10 min