Urządzenia i Akcesoria
Potatoes Using Blade Cover & Peeler (TM5)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
Peeling
-
24 oz baby gold potatoes, whole (approx. 2 in. wide) (see Tip)baby red potatoes whole (approx. 2 in. wide) (see Tip)24 oz
-
water21 oz
-
oil (opcjonalnie) (see Tip)1 tsp
Cooking Potatoes
-
salt to taste½ tsp
-
water (to cover potatoes, but not higher than max fill level 2.2 l)30 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
219.9 mg
Białko
2.2 g
Kalorie
332.1 kJ /
79.4 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Grated Parmesan Cheese
5 min
Chopped Onions
5 min
Slow Cooked Corn
40 min
Peeler Mashed Potatoes
35 min
Frozen Custard
10 godz. 25 min
Chopped Garlic
5 min
Grated Cheese (Medium-Hard)
5 min
Grated Carrots
5 min
Sautéing Chicken Strips with Pancetta
15 min
Sautéing Red Pepper with Onions
25 min
Sautéing 10.5 oz Onions
Brak ocen
Sautéing 7 oz Onions
20 min