Urządzenia i Akcesoria
Potatoes Using Blade Cover & Peeler (TM5)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
Peeling
-
24 oz baby gold potatoes, whole (approx. 2 in. wide) (see Tip)baby red potatoes whole (approx. 2 in. wide) (see Tip)24 oz
-
water21 oz
-
oil (opcjonalnie) (see Tip)1 tsp
Cooking Potatoes
-
salt to taste½ tsp
-
water (to cover potatoes, but not higher than max fill level 2.2 l)30 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
219.9 mg
Białko
2.2 g
Kalorie
332.1 kJ /
79.4 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Boiled Pasta
20 min
Potato Gratin
1 godz. 10 min
Grated Carrot Salad
10 min
Peeling Turmeric
5 min
Peeler Mashed Potatoes
35 min
Brown Sugar Spice Rub
5 min
Basic Parboiled White Rice
35 min
Basic White Long Grain Rice
35 min
Beef and Broccoli Sauté
30 min
Rice Cooker Brown Rice Salad
1 godz. 40 min
Sausage Rolls
1 godz. 10 min
Deviled Eggs
20 min