Urządzenia i Akcesoria
Pumpkin Soup with Crispy Chickpeas
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
Crispy Chickpeas
-
chickpeas drained (15 oz ea.)2 cans
-
extra virgin olive oil½ oz
-
maple syrup½ oz
-
brown sugar½ tsp
-
cumin seeds½ tsp
-
garlic powder½ tsp
-
paprika½ tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Pumpkin Soup
-
garlic cloves2
-
olive oil½ oz
-
salt1 tsp
-
dried sage½ tsp
-
32 oz kabocha squash, peeled, diced (½ in.)small sugar pumpkin peeled, diced (½ in.)32 oz
-
vegetable stock20 oz
-
feta cheese crumbled3 oz
-
fresh sage leaves to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9 g
Kalorie
899 kJ /
215 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
6 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tomato Tart Tatin
1 godz. 10 min
Vegetable Patties
1 godz.
Chard in Parmesan Broth with Tortellini
45 min
Borscht
25 min
Mushroom Risotto
30 min
Pasta "alla Norma"
50 min
Black Bean Walnut Patties
35 min
Chickpea Patties with Lemon Kale Salad
55 min
Cauliflower and Date Tagine
55 min
Vegetarian Burger
1 godz. 15 min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2 godz. 45 min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1 godz. 5 min