Urządzenia i Akcesoria
Pumpkin Soup with Crispy Chickpeas
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
Crispy Chickpeas
-
chickpeas drained (15 oz ea.)2 cans
-
extra virgin olive oil½ oz
-
maple syrup½ oz
-
brown sugar½ tsp
-
cumin seeds½ tsp
-
garlic powder½ tsp
-
paprika½ tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Pumpkin Soup
-
garlic cloves2
-
olive oil½ oz
-
salt1 tsp
-
dried sage½ tsp
-
32 oz kabocha squash, peeled, diced (½ in.)small sugar pumpkin peeled, diced (½ in.)32 oz
-
vegetable stock20 oz
-
feta cheese crumbled3 oz
-
fresh sage leaves to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9 g
Kalorie
899 kJ /
215 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
6 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kamut Risotto with Parmesan Zucchini
9 godz. 45 min
Chunky Vegetable Barley Soup
1 godz.
Carrot Ginger Soup
20 min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2 godz. 45 min
Butternut Squash and Apple Soup
30 min
Butternut Squash Coconut Curry
40 min
Pumpkin Curry
45 min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50 min
Tomato Basil Soup
40 min
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1 godz. 5 min
Sausage and Lentil Stew
1 godz. 15 min