Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 28 oz boneless beef chuck roast, cut into pieces (2 in.)
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 2 - 3 garlic cloves, halved
- 1 oz olive oil
- 7 oz yellow onions, cut into wedges (1 in.)
- 5 sprigs fresh thyme (opcjonalnie)
- 24 oz beef stock
- 1 oz lemon juice
- 10 oz baby gold potatoes, cut in half
- 6 oz carrots, cut into pieces (1 in.)
- 2 tbsp all-purpose flour
- 1 - 2 tsp soy sauce, light
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1332 kJ / 318.4 kcal
- Białko
- 32.4 g
- Węglowodany
- 19.8 g
- Tłuszcz
- 12.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.7 g
- Błonnik
- 2.8 g
- Sód
- 603.3 mg
Alternatywne przepisy
Hamburgers
30min
Chicken Meatballs with Creamy Tomato Sauce
1h 5min
Lemon Garlic Chicken
30min
Slow Cooked Beef Stroganoff
7h
Slow Cooked Beef Curry with Cucumber Mint Couscous
9h
Peach Hand Pies
1 Std. 50 Min
Slow Cooked Cola Pulled Pork
6sa 30 dk
Garlic Pork with Vegetables and Rice
40min
Cajun Chicken Gumbo
1 Std. 45 Min
Paprika Chicken with Vegetables and Mashed Sweet Potatoes
50min
Orange Garlic Chicken with Rice
50min
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1h