Urządzenia i Akcesoria
Slow Cooked Pot Roast
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 6 godz. 20 min
6 portions
Składniki
-
boneless beef chuck roast cut into pieces (2 in.)28 oz
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
garlic cloves halved2 - 3
-
olive oil1 oz
-
yellow onions cut into wedges (1 in.)7 oz
-
fresh thyme (opcjonalnie)5 sprigs
-
beef stock24 oz
-
lemon juice1 oz
-
baby gold potatoes cut in half10 oz
-
carrots cut into pieces (1 in.)6 oz
-
all-purpose flour2 tbsp
-
soy sauce, light1 - 2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
603.3 mg
Białko
32.4 g
Kalorie
1332 kJ /
318.4 kcal
Tłuszcz
12.5 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
3.7 g
Węglowodany
19.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Étouffée
1 godz. 25 min
Chicken, Broccoli, and Cheddar Rice
50 min
Roasted Meatballs and Spicy Potatoes
1 godz.
Slow Cooked Beef Stroganoff
7 godz.
Sautéing Chicken Strips
15 min
Sautéing Chicken Cubes
15 min
Browning Beef Cubes (Medium)
15 min
Soy Chicken with Bok Choy
40 min
Swedish Meatballs with Gravy
30 min
Pork Loin with Mashed Potatoes and Salad
1 godz.
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45 min
Ground Beef Taco Filling
25 min