
Urządzenia i Akcesoria
Slow Cooked Pot Roast
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 6 godz. 20 min
6 portions
Składniki
-
boneless beef chuck roast cut into pieces (2 in.)28 oz
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
garlic cloves halved2 - 3
-
olive oil1 oz
-
yellow onions cut into wedges (1 in.)7 oz
-
fresh thyme (opcjonalnie)5 sprigs
-
beef stock24 oz
-
lemon juice1 oz
-
baby gold potatoes cut in half10 oz
-
carrots cut into pieces (1 in.)6 oz
-
all-purpose flour2 tbsp
-
soy sauce, light1 - 2 tsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
318.4 kcal /
1332 kJ
Białko
32.4 g
Tłuszcz
12.5 g
Węglowodany
19.8 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
3.7 g
Sód
603.3 mg