Slow Cooked Pot Roast

Slow Cooked Pot Roast

3.8 28 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 6 godz. 20 min
6 portions

Składniki

  • boneless beef chuck roast cut into pieces (2 in.)
    28 oz
  • salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • garlic cloves halved
    2 - 3
  • olive oil
    1 oz
  • yellow onions cut into wedges (1 in.)
    7 oz
  • fresh thyme (opcjonalnie)
    5 sprigs
  • beef stock
    24 oz
  • lemon juice
    1 oz
  • baby gold potatoes cut in half
    10 oz
  • carrots cut into pieces (1 in.)
    6 oz
  • all-purpose flour
    2 tbsp
  • soy sauce, light
    1 - 2 tsp

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 318.4 kcal / 1332 kJ
Białko 32.4 g
Tłuszcz 12.5 g
Węglowodany 19.8 g
Błonnik 2.8 g
Tłuszcz nasycony 3.7 g
Sód 603.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...