
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 28 oz boneless beef chuck roast cut into pieces (2 in.)
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 2 - 3 garlic cloves halved
- 1 oz olive oil
- 7 oz yellow onions cut into wedges (1 in.)
- 5 sprigs fresh thyme (opcjonalnie)
- 24 oz beef stock
- 1 oz lemon juice
- 10 oz baby gold potatoes cut in half
- 6 oz carrots cut into pieces (1 in.)
- 2 tbsp all-purpose flour
- 1 - 2 tsp soy sauce, light
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 318.4 kcal / 1332 kJ
- Białko
- 32.4 g
- Tłuszcz
- 12.5 g
- Węglowodany
- 19.8 g
- Błonnik
- 2.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.7 g
- Sód
- 603.3 mg