Urządzenia i Akcesoria
Rice Cooker Brown Rice Salad
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
7 portions
Składniki
Brown Rice
-
long-grain brown rice10 oz
-
water plus extra, to soak30 oz
-
oil½ oz
-
salt½ tsp
Vegetables
-
water17 ½ oz
-
24 oz frozen mixed vegetables, (e.g. carrot, bell pepper, peas, beans), in bite-sized piecesfresh mixed vegetables (e.g. carrot, bell pepper, peas, beans), in bite-sized pieces24 oz
-
4 oz roasted almondsroasted cashews4 oz
-
olive oil1 oz
-
grated ginger to taste½ oz
-
hot sauce to taste
-
salt to taste, plus extra to season½ tsp
-
soy sauce1 oz
-
lemon juice to taste2 oz
-
canned tuna, in water drained3 ½ oz
-
fresh dill fronds2 sprigs
-
fresh parsley leaves only4 sprigs
-
fresh cilantro leaves only4 sprigs
-
ground black pepper to season
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
695 mg
Białko
13 g
Kalorie
1636 kJ /
391 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
7 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
51 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sautéing 10 oz Fennel
25 min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 min
Basic Black Beans
2 godz. 35 min
Basic Long Grain Brown Rice
1 godz. 35 min
Basic White Long Grain Rice
35 min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 min
Chicken and Quinoa Salad
50 min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1 godz. 5 min
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1 godz. 5 min
Brown Rice Salad with Turmeric Dressing
1 godz.
Lentil Salad
35 min
Quinoa Salad with Brazil Nut and Cilantro Pesto
55 min