Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de lait de coco, bien brassé
-
30
g de sucre en poudre (opcjonalnie)
lub 30 g de sirop d'agave (opcjonalnie) - ½ c. à café d'agar-agar (pour 0,5 l)
- 400 g de boisson à la noix de coco (voir "Conseil(s)")
- 1 sachet de ferments de yaourt (quantité exacte selon les instructions du sachet - voir "Conseil(s)")
- 250 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 793 kJ / 190 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 24 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 0.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Yaourt vegan au lait de coco
12 Std. 25 Min
Yaourt à la vanille
12h 20min
Yaourt de soja
12 godz. 15 min
Yaourt noix de cajou-vanille (végétalien)
15hod. 30min
Yaourt au soja (végétalien)
12h 20min
Yaourt végétal au lait d'amande
12 godz. 15 min
Yaourt à la noix de coco
12 godz. 15 min
Yaourt au lait de brebis
13h 10min
Compote pommes-pruneaux et flocons d'avoine
35 Min
Yaourt au lait de chèvre
13h
Yaourt aux fruits rouges
12h 20min
Yaourt nature au Varoma
12h