Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de lait
- ½ sachet de levure boulangère sèche
- 280 g de farine de petit épeautre, complète
- 1 œuf et 1 jaune pour la dorure
- 50 g de sucre de fleur de coco
- ½ c. à café de sel fin
- 40 g de beurre demi-sel, mou
- 1 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- amandes effilées
- Wartości odżywcze
- na 1 La recette complète
- Kalorie
- 6808 kJ / 1621 kcal
- Białko
- 52 g
- Węglowodany
- 247 g
- Tłuszcz
- 46 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pain énergie aux graines
7h 25min
Cake poire-sarrasin
1小时 15 分钟
Cookies aux fruits secs
50min
Petits pains moelleux aux fruits secs et yaourt
1 Std. 50 Min
Pain aux différents fruits secs
2h 55min
Briochettes coco à la vapeur
2小时 10 分钟
Pain moulé aux graines
3 Std. 50 Min
Pain au miel et aux flocons d'avoine
3u. 20min
Julekake (brioche norvégienne)
2h 50min
Pain moelleux, abricots, raisins au miel d'été
1hod. 40min
Pains au chocolat express
2u. 45min
Pain brioché roulé cannelle et cranberries
3u. 20min