Petits cakes à la tomate farcie

Petits cakes à la tomate farcie

4.4 29 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 portions

Składniki

  • 6 tomates cocktail
  • 5 g de beurre
  • 75 g de lait demi-écrémé
  • 1 œuf légèrement battu à la fourchette
  • 100 g de farine de blé
  • 1 c. à café rase de levure chimique (½ sachet)
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive
  • 2 pincée de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 50 g de gruyère râpé
  • 100 g de thon en boîte au naturel
  • 30 g de feta

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 857.2 mg
Białko 11.3 g
Kalorie 795 kJ / 187.3 kcal
Tłuszcz 9.2 g
Błonnik 1.3 g
Tłuszcz nasycony 3.7 g
Węglowodany 14.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...