Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 700 g di acqua
- 1 rametto di timo fresco, le foglie lavate e asciugate
- 2 foglie di alloro secche
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 ¼ cucchiaino di sale
- 600 g di bocconcini di carne di vitello senza nervi (2 cm)
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 300 g di carote, pelate e a rondelle (5 mm)
- 200 g di porri a fette (5 mm)
- 300 g di funghi champignon, tagliati in quattro
- 20 g di burro
- 15 g di farina tipo 00
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1084 kJ / 259 kcal
- Białko
- 37 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Agnello al vino
40min
Pollo alla cacciatora
50min
Salsicce al curry con lenticchie
1h 20min
Cirighet
30min
Pollo ai peperoni
1h 5min
Timballo di riso al ragù e uvetta
1h
Tacchino con foglie di bietola e funghi
50min
Coniglio alla mediterranea
50min
Filetto di trota con purea di broccoli
50min
Brasato con salsa alle mele e brut
2h 30min
Scaloppine alla perugina
30min
Arrosto di vitello con carciofi
1h 5min