Costine marinate al finocchio e curcuma con cipolline

Costine marinate al finocchio e curcuma con cipolline

3.8 4 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 12 godz. 55 min
4 porzioni

Składniki

  • 40 g olio extravergine di oliva
  • 1 cucchiaino di sale
  • 50 g di vino bianco
  • 1 cucchiaio di semi di finocchio
  • 2 cucchiaini di curcuma in polvere
  • 2 foglie di alloro secche
  • 2 mandarini il succo spremuto fresco
  • 600 g di costine di maiale
  • 1 spicchio di aglio
  • 300 g di cipolline

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 24.3 g
Kalorie 1330 kJ / 318 kcal
Tłuszcz 18 g
Błonnik 2.1 g
Węglowodany 14.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...