Wersje kompatybilne
Costine marinate al finocchio e curcuma con cipolline
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 50 g di vino bianco
- 1 cucchiaio di semi di finocchio
- 2 cucchiaini di curcuma in polvere
- 2 foglie di alloro secche
- 2 mandarini, il succo spremuto fresco
- 600 g di costine di maiale
- 1 spicchio di aglio
- 300 g di cipolline
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1330 kJ / 318 kcal
- Białko
- 24.3 g
- Węglowodany
- 14.8 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 2.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Brodetto di Porto Recanati
55min
Coniglio all'appetitosa
1j 10 menit
Pollo alla cacciatora
50min
Faraona ai funghi porcini
1j 10 menit
Tacchino in agrodolce
1j 10 menit
Cipolle ripiene di verdure
1h 20min
Pollo con funghi al vino rosso
55min
Stufato di pollo, chorizo e ceci
1h
Involtini di manzo con patate
1 godz. 40 min
Contorno di cavolo riccio al cocco
25 min.
Lonza con salsa alle cipolle e vino bianco
1h
Tacchino porchettato con contorno di patate
1j 45 menit