Wersje kompatybilne
Costine marinate al finocchio e curcuma con cipolline
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 50 g di vino bianco
- 1 cucchiaio di semi di finocchio
- 2 cucchiaini di curcuma in polvere
- 2 foglie di alloro secche
- 2 mandarini, il succo spremuto fresco
- 600 g di costine di maiale
- 1 spicchio di aglio
- 300 g di cipolline
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1330 kJ / 318 kcal
- Białko
- 24.3 g
- Węglowodany
- 14.8 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 2.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Carciofi alla maremmana
40 min
Petto di pollo al limone in salsa di sedano
35 Min
Involtini di tacchino con verdure e salsa al sedano
45 min
Fagottini verdi al vapore
45 min
Peperoni alla pugliese
721h 10min
Sformatini di verdure
50 Min
Scottiglia
1ωρ. 30 λεπτ.
Maiale alla Colombo
1h 25 min
Insalata capricciosa di carne
15 Min
Involtini di pollo ripieni di primo sale alle erbe aromatiche
40 min
Arrosto ripieno agli spinaci
1ωρ. 30 λεπτ.
Spezzatino di maiale, mele e cipolle
1ωρ. 30 λεπτ.