Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 mazzetti di coriandolo fresco, le foglioline lavate
- 4 foglie di basilico fresche, lavate
- ½ scalogno
- 100 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 3452 kJ / 825 kcal
- Białko
- 3.4 g
- Węglowodany
- 17.1 g
- Tłuszcz
- 82.6 g
- Błonnik
- 3.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Baccalà con patate e peperoni alla maggiorana
40 Min
Tortini di cioccolato all'olio e crema inglese (per 2 persone) (senza glutine)
50 Min
Vongole e cozze alla marinara
3 godz.
Marinatura al lime, zenzero e menta
15 dk
Mini brioche al paté di petto d’anatra
22 godz. 30 min
Uova alla coque in salsa alla senape
30 Min
Uova mimosa con sardine
35 dk
Brodetto di Porto Recanati
55 min
Gallinella al pepe rosa in crema di broccoli
40 Min
Marinatura al vino bianco ed erbe aromatiche
15 dk
Involtini di spada al basilico
15 dk
Coda di rospo croccante su purea nera
1 Std. 50 Min