Urządzenia i Akcesoria
Choron Sauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
14 oz
Składniki
-
fresh tarragon leaves only (reserve stems)2 - 3 sprigs
-
2 - 3 sprigs parsley, leaves only (reserve stems)chervil, fresh leaves only (reserve stems)2 - 3 sprigs
-
tomato halved (approx. 2 oz)1
-
shallots halved3 oz
-
white wine vinegar3 oz
-
unsalted butter in pieces6 ½ oz
-
egg yolks from large eggs4
-
salt½ - 1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
tomato paste to taste1 - 2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 oz
Sód
130.8 mg
Białko
1.1 g
Kalorie
481.6 kJ /
115.1 kcal
Tłuszcz
11.7 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
7.1 g
Węglowodany
1.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Neapolitan Ice Cream
3 godz. 50 min
Basic Jasmine Rice
35 min
Basic Basmati Rice
35 min
Basic White Long Grain Rice
35 min
Hollandaise Sauce
15 min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30 min
Caramel Sauce
1 godz. 30 min
Salted Caramel Ice Cream
14 godz.
Grilled Pineapple Salsa
20 min
Ham and Béchamel Croquettes
9 godz. 50 min
Meringue Ghosts
12 godz. 25 min
Warm Caramel Spice Martini
1 godz. 15 min