沙茶花枝蓋飯

沙茶花枝蓋飯

4.8 12 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
2 人份

Składniki

沙茶花枝
  • 蒜頭
    15 克
  • 15 克
  • 花枝 ,切片,刻花
    250 克
  • 綜合甜椒 ,切塊(約3公分)
    100 克
  • 蠔油
    30 克
  • 沙茶醬
    15 克
  • ,切段(約5公分)
    20 克
  • 新鮮紅辣椒 (opcjonalnie) ,切斜片
    1 枝
蒸煮
  • 1200 克
  • 白米 ,洗淨,瀝乾
    200 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 620.4 kcal / 2593.1 kJ
Białko 29.4 g
Tłuszcz 15.1 g
Węglowodany 90.6 g
Błonnik 3.6 g
Tłuszcz nasycony 408.1 g
Sód 1411.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...