
Urządzenia i Akcesoria
沙茶花枝蓋飯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
2 人份
Składniki
沙茶花枝
-
蒜頭15 克
-
油15 克
-
花枝 ,切片,刻花250 克
-
綜合甜椒 ,切塊(約3公分)100 克
-
蠔油30 克
-
沙茶醬15 克
-
蔥 ,切段(約5公分)20 克
-
新鮮紅辣椒 (opcjonalnie) ,切斜片1 枝
蒸煮
-
水1200 克
-
白米 ,洗淨,瀝乾200 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
620.4 kcal /
2593.1 kJ
Białko
29.4 g
Tłuszcz
15.1 g
Węglowodany
90.6 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
408.1 g
Sód
1411.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

下班輕鬆煮
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan