冬瓜燒排骨

冬瓜燒排骨

4.2 6 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 人份

Składniki

  • 1200 克
  • 排骨 ,切塊(約3公分)
    350 克
  • 10 克
  • ,切片
    15 克
  • 蒜頭
    10 克
  • 辣豆瓣醬
    1 大匙
  • 二砂糖
    2 茶匙
  • 醬油
    50 克
  • 五香粉
    ¼ 茶匙
  • 乾燥月桂葉
    1 片
  • 冬瓜 ,去皮去籽,切塊(約3公分)
    300 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 297.6 kcal / 1243.9 kJ
Białko 18.2 g
Tłuszcz 20.9 g
Węglowodany 8.5 g
Błonnik 1.6 g
Tłuszcz nasycony 51.1 g
Sód 850.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...