冬瓜燒排骨
TM5 TM6

冬瓜燒排骨

4.2 (6 ocen)

Składniki

  • 1200 克 水
  • 350 克 排骨 ,切塊(約3公分)
  • 10 克 油
  • 15 克 薑 ,切片
  • 10 克 蒜頭
  • 1 大匙 辣豆瓣醬
  • 2 茶匙 二砂糖
  • 50 克 醬油
  • ¼ 茶匙 五香粉
  • 1 片 乾燥月桂葉
  • 300 克 冬瓜 ,去皮去籽,切塊(約3公分)

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1243.9 kJ / 297.6 kcal
Białko
18.2 g
Węglowodany
8.5 g
Tłuszcz
20.9 g
Tłuszcz nasycony
51.1 g
Błonnik
1.6 g
Sód
850.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy