
Urządzenia i Akcesoria
冬瓜燒排骨
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 人份
Składniki
-
水1200 克
-
排骨 ,切塊(約3公分)350 克
-
油10 克
-
薑 ,切片15 克
-
蒜頭10 克
-
辣豆瓣醬1 大匙
-
二砂糖2 茶匙
-
醬油50 克
-
五香粉¼ 茶匙
-
乾燥月桂葉1 片
-
冬瓜 ,去皮去籽,切塊(約3公分)300 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
297.6 kcal /
1243.9 kJ
Białko
18.2 g
Tłuszcz
20.9 g
Węglowodany
8.5 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
51.1 g
Sód
850.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

超市系列-豬肉
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan