蒲瓜蝦仁水餃

蒲瓜蝦仁水餃

3.8 5 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
30 個

Składniki

  • 蒲瓜 ,去皮,切塊(約2公分)
    300 克
  • ,切塊(約2公分)
    20 克
  • 蒜頭
    15 克
  • 米酒
    1 大匙
  • 2 大匙
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 1 茶匙
  • 豬絞肉
    250 克
  • 純芝麻油
    20 克
  • 水餃皮
    30 張
  • 生白蝦仁
    30 個

Wartości odżywcze na 1 個

Kalorie 56.8 kcal / 237.3 kJ
Białko 3 g
Tłuszcz 2.2 g
Węglowodany 6.1 g
Błonnik 0.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...