
Urządzenia i Akcesoria
蒲瓜蝦仁水餃
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
30 個
Składniki
-
蒲瓜 ,去皮,切塊(約2公分)300 克
-
薑 ,切塊(約2公分)20 克
-
蒜頭15 克
-
米酒1 大匙
-
水2 大匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
糖1 茶匙
-
豬絞肉250 克
-
純芝麻油20 克
-
水餃皮30 張
-
生白蝦仁30 個
Wartości odżywcze na 1 個
Kalorie
56.8 kcal /
237.3 kJ
Białko
3 g
Tłuszcz
2.2 g
Węglowodany
6.1 g
Błonnik
0.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

餃子館在我家
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan