Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 油
- 15 克 薑, 切片
- 200 克 新鮮綜合菇類 (如:鴻喜菇、 雪白菇和杏鮑菇),切塊
- 200 克 帶皮帶骨雞腿肉 , 切塊 ( 約3公分),以熱水川 燙去除血水
- 1300 克 水
- 10 克 枸杞
- 1 茶匙 鹽 ,依個人口味調整
- 5 克 香油 (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 646.4 kJ / 154.6 kcal
- Białko
- 8.6 g
- Węglowodany
- 3.1 g
- Tłuszcz
- 48 g
- Błonnik
- 1.8 g