野菇雞湯

野菇雞湯

4.7 10 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份

Składniki

  • 10 克
  • 切片
    15 克
  • 新鮮綜合菇類 (如:鴻喜菇、 雪白菇和杏鮑菇),切塊
    200 克
  • 帶皮帶骨雞腿肉 , 切塊 ( 約3公分),以熱水川 燙去除血水
    200 克
  • 1300 克
  • 枸杞
    10 克
  • ,依個人口味調整
    1 茶匙
  • 香油 (opcjonalnie)
    5 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 154.6 kcal / 646.4 kJ
Białko 8.6 g
Tłuszcz 48 g
Węglowodany 3.1 g
Błonnik 1.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...