Urządzenia i Akcesoria
Papryczki jalapeños nadziewane serkiem
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
12 sztuk
Składniki
-
12 papryczek chili jalapeño, świeżych o długości 8-10 cm
-
100 g serka kremowego koziego
-
50 g serka śmietankowego (np. Philadelphia®)
-
2 białka
-
1 szczypta soli
-
olej do głębokiego smażenia
-
2 żółtka
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Sód
66.7 mg
Białko
1.7 g
Kalorie
235.7 kJ /
56.3 kcal
Tłuszcz
4.9 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
2.6 g
Węglowodany
1.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
VIVA MEXICO!
12 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Zupa bouillabaisse z sosem rouille
1 godz. 10 min
Remoulade
10 min
Koreański sos BBQ
25 min
Salmorejo - hiszpański chłodnik pomidorowy
30 min
Bakłażany z glazurą miso (Nasu dengaku)
1 godz.
Kalmary w pikantnym sosie imbirowym
40 min
Dip paprykowo-orzechowy
10 min
Azjatyckie spring rolls
1 godz. 20 min
Sebadas
45 min
Sałatka z ogórków z sezamem i wakame
1 godz.
Majonez japoński (kewpie)
15 min
Chutney BBQ z whisky
1 godz. 35 min