Urządzenia i Akcesoria
Papryczki jalapeños nadziewane serkiem
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
12 sztuk
Składniki
-
12 papryczek chili jalapeño, świeżych o długości 8-10 cm
-
100 g serka kremowego koziego
-
50 g serka śmietankowego (np. Philadelphia®)
-
2 białka
-
1 szczypta soli
-
olej do głębokiego smażenia
-
2 żółtka
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Sód
66.7 mg
Białko
1.7 g
Kalorie
235.7 kJ /
56.3 kcal
Tłuszcz
4.9 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
2.6 g
Węglowodany
1.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
VIVA MEXICO!
12 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Ravioli z krewetkami
1 godz. 40 min
Meksykański dip z czarnej fasoli z chipsami tortilla
25 min
Pikantne aïoli
15 min
Parmezanowe koszyczki
40 min
Tajskie paczuszki z łososia na parze
1 godz. 20 min
Tacos z krewetkami i ananasem
45 min
Sos majonezowy z chimichurri
10 min
Satay z sosem orzechowym
1 godz. 55 min
Jajko z warzywami na kruchym spodzie
1 godz. 40 min
Oliwa chili
10 min
Pierożki shaomai
2 godz.
Warzywa w tempurze
1 godz.