Urządzenia i Akcesoria
Papryczki jalapeños nadziewane serkiem
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
12 sztuk
Składniki
-
12 papryczek chili jalapeño, świeżych o długości 8-10 cm
-
100 g serka kremowego koziego
-
50 g serka śmietankowego (np. Philadelphia®)
-
2 białka
-
1 szczypta soli
-
olej do głębokiego smażenia
-
2 żółtka
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Sód
66.7 mg
Białko
1.7 g
Kalorie
235.7 kJ /
56.3 kcal
Tłuszcz
4.9 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
2.6 g
Węglowodany
1.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
VIVA MEXICO!
12 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Koreański sos BBQ
25 min
Sajgonki z sosem słodko-kwaśnym
1 godz. 50 min
Chłodnik pomidorowy z kolendrą i krewetkami po meksykańsku
1 godz. 50 min
Szarpana wieprzowina z tortillami Tex-Mex
1 godz. 20 min
Małże z bazyliowym sosem
35 min
Krewetki tandoori z miętowym dressingiem i sałatką
1 godz. 45 min
Wenezuelski szarpany kurczak z bułeczkami arepas
40 min
Japoński pikantny krem jajeczny (chawanmushi)
35 min
Tajski burger
55 min
Tacos z krewetkami i ananasem
45 min
Nachos z ostrą papryczką i tartym serem
40 min
Guacamole z mango i żurawiną
20 min