Sos z octu balsamicznego i musztardy
TM5 TM6

Sos z octu balsamicznego i musztardy

Składniki

  • 240 g oliwy z oliwek, extra virgin
  • 50 g musztardy francuskiej
  • 50 g octu balsamicznego
  • 2 łyżeczki cukru (opcjonalnie)
  • 2 łyżki mieszanych ziół, suszonych (np. bazylii, oregano, tymianku, rozmarynu)
  • 1 łyżeczka soli
  • ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, świeżo mielonego

Wartości odżywcze
na 1 Cały przepis
Kalorie
9420 kJ / 2249 kcal
Białko
4 g
Węglowodany
15 g
Tłuszcz
245 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 3000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo®  i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów  – bez żadnych haczyków! 

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

Pokaż wszystkie