
Wersje kompatybilne
Rochers aux crêpes dentelle et caramel beurre salé
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de noix de coco râpée
- 60 g de sucre en poudre
- 20 g de beurre demi-sel fondu
- 2 œufs
- 6 crêpes dentelle, type Gavottes® grossièrement émiettées
- 10 c. à café de sauce au caramel maison
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 83 kcal / 345.4 kJ
- Białko
- 1.3 g
- Tłuszcz
- 7.4 g
- Węglowodany
- 5.5 g
- Błonnik
- 1.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.4 g
- Sód
- 24.4 mg