Rochers aux crêpes dentelle et caramel beurre salé
TM6 TM5

Rochers aux crêpes dentelle et caramel beurre salé

3.3 (36 ocen)

Składniki

  • 150 g de noix de coco râpée
  • 60 g de sucre en poudre
  • 20 g de beurre demi-sel, fondu
  • 2 œufs
  • 6 crêpes dentelle, type Gavottes®, grossièrement émiettées
  • 10 c. à café de sauce au caramel maison

Wartości odżywcze
na 1 pièce
Kalorie
345.4 kJ / 83 kcal
Białko
1.3 g
Węglowodany
5.5 g
Tłuszcz
7.4 g
Tłuszcz nasycony
5.4 g
Błonnik
1.3 g
Sód
24.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy