Rochers aux crêpes dentelle et caramel beurre salé

Rochers aux crêpes dentelle et caramel beurre salé

3.3 38 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
20 pièces

Składniki

  • de noix de coco râpée
    150 g
  • de sucre en poudre
    60 g
  • de beurre demi-sel fondu
    20 g
  • œufs
    2
  • crêpes dentelle, type Gavottes® grossièrement émiettées
    6
  • de sauce au caramel maison
    10 c. à café

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 83 kcal / 345.4 kJ
Białko 1.3 g
Tłuszcz 7.4 g
Węglowodany 5.5 g
Błonnik 1.3 g
Tłuszcz nasycony 5.4 g
Sód 24.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji

Możesz także polubić...