Rochers aux crêpes dentelle et caramel beurre salé

Rochers aux crêpes dentelle et caramel beurre salé

3.3 38 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
20 pièces

Składniki

  • 150 g de noix de coco râpée
  • 60 g de sucre en poudre
  • 20 g de beurre demi-sel fondu
  • 2 œufs
  • 6 crêpes dentelle, type Gavottes® grossièrement émiettées
  • 10 c. à café de sauce au caramel maison

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pièce

Sód 24.4 mg
Białko 1.3 g
Kalorie 345.4 kJ / 83 kcal
Tłuszcz 7.4 g
Błonnik 1.3 g
Tłuszcz nasycony 5.4 g
Węglowodany 5.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji

Może spodoba Ci się również...