Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 25 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 5 g d'huile de sésame
- 100 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 200 g de chocolat à la pralinoise, détaillé en morceaux
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 253 kJ / 60 kcal
- Białko
- 0.6 g
- Węglowodany
- 5.7 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Błonnik
- 0.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sucre de Noël
1 godz. 5 min
Mendiants au chocolat
30min
Nougat de Montélimar
3h 30min
Petits chocolats à la liqueur
3 Std. 10 Min
Guimauves au chocolat
3h 40min
Sucre à la fève tonka
5 min
Glace façon "Viennetta" vanille-chocolat
8h 50min
Sucre pomme-confiseries au caramel
2h 15min
Sucettes chocolat-orange
2 Std. 45 Min
Barres chocolat-caramel
1h 30min
Meringues à aromatiser
3h 30min
Petits oursons guimauve-chocolat
4h