Brioche perdue, clémentines au miel

Brioche perdue, clémentines au miel

3.8 4 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions

Składniki

  • 360 g de lait
  • 1 gousse de vanille égrainée et fendue
  • 1 brioche fraîche ou rassise, de grande taille
  • 3 clémentines
  • 80 g de sucre en poudre
  • 2 œufs
  • 5 c. à soupe de miel d'oranger
  • 60 g de beurre

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 10 g
Kalorie 1928 kJ / 460 kcal
Tłuszcz 22 g
Węglowodany 56 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...