Pierna de cordero a la mostaza y menta

Pierna de cordero a la mostaza y menta

4.6 26 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
4 raciones

Składniki

Pierna de cordero
  • 1 pierna de cordero con hueso (aprox. 1200 g)
  • 1 cucharadita de sal
  • 2 pellizcos pimienta molida
  • 20 hojas de menta fresca
  • 1000 g de agua
  • 2 cucharadas de mostaza a la antigua
Puré de patata a la mostaza
  • 1000 g de patatas harinosas peladas y en rodajas (1 cm)
  • 1 cucharadita de sal
  • 400 g de leche
  • 30 g de mantequilla en trozos
  • 50 g de queso cheddar rallado
  • 1 - 2 pellizcos de nuez moscada molida
  • 2 cucharadas de mostaza a la antigua

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 1442.6 mg
Białko 45.6 g
Kalorie 3268 kJ / 781 kcal
Tłuszcz 47.3 g
Błonnik 4.5 g
Tłuszcz nasycony 24 g
Węglowodany 43.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...