Pierna de cordero a la mostaza y menta

Pierna de cordero a la mostaza y menta

4.7 24 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
4 raciones

Składniki

Pierna de cordero
  • pierna de cordero con hueso (aprox. 1200 g)
    1
  • de sal
    1 cucharadita
  • pimienta molida
    2 pellizcos
  • hojas de menta fresca
    20
  • de agua
    1000 g
  • de mostaza a la antigua
    2 cucharadas
Puré de patata a la mostaza
  • de patatas harinosas peladas y en rodajas (1 cm)
    1000 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • de leche
    400 g
  • de mantequilla en trozos
    30 g
  • de queso cheddar rallado
    50 g
  • de nuez moscada molida
    1 - 2 pellizcos
  • de mostaza a la antigua
    2 cucharadas

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 781 kcal / 3268 kJ
Białko 45.6 g
Tłuszcz 47.3 g
Węglowodany 43.5 g
Błonnik 4.5 g
Tłuszcz nasycony 24 g
Sód 1442.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...