Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de mango maduro pelado, en trozos de aprox. 2 cm
- 20 g de zumo de lima
- 20 g de miel
- 20 g de mostaza
- 10 g de aceite de oliva virgen extra
- 200 g de agua
- 4 lomos de bacalao fresco de aprox. 100 g cada uno
- 2 pellizcos de sal
- aceite de oliva virgen extra
- 100 g de lechuga iceberg troceada
- 150 g de zanahoria en juliana
- 150 g de tomates cherry en mitades
- 1 lima en gajos para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 975 kJ / 233 kcal
- Białko
- 20 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 3.5 g
- Sód
- 357 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ensalada verde con delicias de mar
10min
Ensalada verde con melón, aguacate y cigalas
20 min
Ensalada de espinacas, pollo y melón
35min
Crema fría de bacalao
3h 10min
Ensalada de arroz con sandía y mozzarella
45 min
Ensalada de espinacas, pollo y melón
35min
Ensalada de pasta integral con lentejas y frutos rojos
30 min
Ensalada con vinagreta de semillas de papaya
15min
Ensalada de bacalao con vinagreta de mango
20 min
Bol de sepia con ensalada de verano (sepia amb trempó)
15min
Ensaladilla de patata, pollo y langostinos
1h 30min
Tomates con burrata y vinagreta de pipas y chía
15min