Sauce hollandaise

Sauce hollandaise

3.7 32 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
280 g

Składniki

La sauce hollandaise
  • 50 g de jus de citron fraîchement pressé
  • 3 jaunes d'œufs
  • ½ c. à café de sel
  • 2 pincées de poivre fraîchement moulu
  • 200 g de beurre coupé en morceaux

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 280 g

Sód 1217 mg
Białko 11 g
Kalorie 7032 kJ / 1709 kcal
Tłuszcz 183 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 110 g
Węglowodany 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...