Sauce hollandaise

Sauce hollandaise

3.7 32 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
280 g

Składniki

La sauce hollandaise
  • de jus de citron fraîchement pressé
    50 g
  • jaunes d'œufs
    3
  • de sel
    ½ c. à café
  • de poivre fraîchement moulu
    2 pincées
  • de beurre coupé en morceaux
    200 g

Wartości odżywcze na 280 g

Kalorie 1709 kcal / 7032 kJ
Białko 11 g
Tłuszcz 183 g
Węglowodany 3 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 110 g
Sód 1217 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...