![Mousses de framboises Mousses de framboises](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6180444e-b954-42e1-af63-3218895cdb1e/Derivates/c1578aad-4580-40e9-850b-bf423b71c3b5.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de framboises
- 100 g de sucre en poudre
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 300 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 1 c. à soupe de mascarpone, très froid
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1606 kJ / 384 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 26 g
- Tłuszcz
- 24 g
Alternatywne przepisy
Charlotte aux fraises
3 Std. 35 Min
Tiramisu aux fraises
4j 30 menit
Mousse de fraises et framboises
20 Min
Mousse de framboises à la verveine
10min
Pannacotta au chocolat en deux textures
3h 20min
Tiramisu aux deux chocolats et framboises
12h 30min
Mille-feuille express framboise-citron
30 Min
Mousse de fraise
4 godz. 15 min
Menu express - Mousse de fraises au mascarpone
25 Min
Mousse aux fruits rouges et amandes
15 Min
Mousse au chocolat blanc et framboises
1h 35 phút
Crèmes aux framboises
4h 25min