Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g d'échalotes
- 25 g de vinaigre de vin blanc
- 40 g de vin blanc
- 250 g de beurre demi-sel
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 2254 kJ / 547.7 kcal
- Białko
- 0.9 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 58.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 35.1 g
- Błonnik
- 1.7 g
- Sód
- 82.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sauce beurre blanc
20min
Sauce hollandaise
25min
Sauce hollandaise
15min
Filet de sandre au beurre blanc
45min
Sauce béarnaise
20min
Sauce hollandaise
15min
Beurre blanc
25min
Filet de lieu noir et sauce échalotes sous-vide
40min
Palourdes et amandes farcies
40min
Sauce béarnaise Mode Sauce
20min
Sauce Messine
10min
Sauce beurre blanc
20min