![Beurre blanc Beurre blanc](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/e9865c82-cbf8-441a-85ca-e63d53a04b8d/Derivates/7a2951c0-6109-451d-bcda-67f30b99cf8d.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g d'échalotes
- 25 g de vinaigre de vin blanc
- 40 g de vin blanc
- 250 g de beurre demi-sel
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 2254 kJ / 547.7 kcal
- Białko
- 0.9 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 58.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 35.1 g
- Błonnik
- 1.7 g
- Sód
- 82.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sauce hollandaise
25min
Beurre blanc
25min
Sauce à l'oseille
25min
Sauce beurre blanc
20min
Sauce béarnaise
20min
Sauce beurre blanc
20min
Sauce hollandaise
15 Min
Sauce hollandaise
15 Min
Tournedos, sauce au poivre et pommes duchesse
1 godz. 50 min
Sauce au cidre
20min
Sauce au poivre
25min
Sauce dieppoise
35min